søndag den 9. september 2012

Hjerte & Amarone...


Vi drog i går afsted til 2 x 40 års fødselsdag til et par fra familien, som har 2 par børn og været sammen i mange år. Hvad er bedre end denne gave til illustrere deres kærlighed for hinanden?


En ArtDiva.dk hjerte-skulptur, som samtidig også er en vinprop! Parret elsker Italien og har været på ferie der igennem en årrække, så derfor medfulgte selvfølgelig en lækker Amarone i en flot sort kurv foruden et fint hjemmelavet kort ;-)


Skulptur/vinprop-hjertet er rigtig smukt udført af kunstneren Lo Maalue Lynghøj, som jeg også har arbejdet for. Det er også Lo, som er skaberen af det smukke maleri, som ses i baggrunden.

Hjertet kan stå i vinduet eller på en hylde, når det ikke bruges som det, den også er tiltænkt til - som vinprop :-) Et smukt stykke design-kunst, som er lavet fra hjertet!


2 kommentarer:

 1. Åh det billede bagved er fantastisk flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig lige præcis helt fantastisk! Og det er jo endda kun et udsnit af maleriet, som du kan se på billedet her :-) Laver snart et indlæg om et par af de ting, som Lo har lavet. Du kan finde hendes malerier og skulptur designs på ArtDiva.dk ;-)

   Sommerhilsener,
   Maja

   Slet

Og har du noget på hjerte, som du liiiiiige må dele? ;-)