fredag den 24. august 2012

Storm har sørme vundet præmie i hele 2 fotokonkurrencer :-D

Jeg har slet ikke fået fortalt Jer, at vores skønne Storm har vundet præmie i hele 2 fotokonkurrencer - godt nok ikke 1. pladsen, men derfor har præmierne nu alligevel stadig været rigtig, rigtig skønne at modtage - og over al forventning! Her er det vindende billede:

Storm leger med sæbebobler for første gang med intet mindre end stor glæde og entusiasme!
Et minde, der blev foreviget lige i dét øjeblik - 2011
Og med det billede vandt vi først 3. pladsen i Pampers fotokonkurrence, hvor vi så modtog disse i præmie:

Sådanne 5 store megakasser fik vi leveret af en fragtmand, hvor der skulle være for
intet mindre end for kr. 1700,- bleer (men der skulle vise sige at være langt mere i)...
Det var jo også bare rigtig dejligt, men da jeg så ompakker dem i går for at minimere de 5 store kasser til 3, viser det sig, at der er MEGET mere - intet mindre end 34 pakker bleer?!? Lidt hovedregning på det giver kun kr. 50,- pr. pakke, så vi har da fået rigeligt, når en pakke normalt koster det dobbelte her i DK :-D Måske er det fordi, de er sendt fra Pampers i Sverige, hvor bleer jo ER meget billigere, for vi har jo så i princippet fået for kr. 3400,- Pampers-bleer, hvis vi regner med vejledende salgspris her i DK! Så ja, hi hi - vi klager bestemt ikke!!!! ;-)

Sidst, men ikke mindst vandt Storm's sæbebobleleg ham 2. præmien hos vores yndlingstøjmærke Phister & Philina! Og de var så søde at sende os en fin Phister & Philina-taske med et flot sæt tøj til Storm - bestående af disse 2 seje ting fra den kommende efterår/vinter-kollektion:

Det er str. 98, men som jeg altid glemmer, så er P&P meget stort i størrelsen,
men Storm vokser jo heldigvis kun den ene vej, så han passer det jo på et senere tidspunkt ;-)
Pudsigt nok, så er Storm på vinderbilledet faktisk iført et par Phister & Philina-bukser fra en ældre kollektion, som jeg var så heldig at finde på Trendsales sidste år - mon det er helt tilfældigt?

         Trendsales Blog Partner

7 kommentarer:

 1. Super godt billede.. Sæbebobler er også fantastiske! (altid et hit også i børnehaven)
  Og hvilke super gode præmier at vinde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og det er jo bare sådan et billede, hvor man først ved bagefter, om det blev godt eller sløret, og det blev heldigvis ok - med kun fødderne i "bevægelse" :-D Og ja,vi er virkelig glade for præmierne - især bleerne. For det er jo en helt vild stor udgift-fraskrivelse, vi lige får på den post - skønt ;-)

   Give Away hos Conner✩s Nest...♥

   Slet
 2. Dejlige billeder af din søn. Og ikke mindst dejligt at vinde de lækre premier. Ser frem til at modtage de vundne Wallstickers:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Det synes vi også ;-)

   Du ville jo som sagt gerne vente på de grå og sølvfarvede sommerfugle, og de skulle meget gerne være hos mig om ca. 1 uges tid. Havde ellers alle de andre klar til afsendelse til dig, men de bliver så alle sendt afsted, så snart de 2 farver også kan komme med i pakken til dig ;-) Og ja, du kan glæde dig, for de er rigtig fine og kan sættes på alle mulige forskellige ting og steder ;-)

   Give Away hos Conner✩s Nest...♥

   Slet
  2. Ja det er bare helt iorden. Jeg venter gerne:-)

   Slet
 3. Tillykke med vinderbilledet:-) Vildt lækre præmier. Som du selv nævner er det da mange penge at spare og helt ærligt er der jo sjovere ting at bruge penge på en bleer.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Og ja - vi er også superglade for de fine præmier! Altså - der er jo flere bleer, end Storm på 2,5 år kan nå at bruge, inden han skal smide bleen, lidt vildt :-D

   Give Away hos Conner✩s Nest...♥

   Slet

Og har du noget på hjerte, som du liiiiiige må dele? ;-)