mandag den 24. december 2012

Julehygge i Esrum...

Så sidder vi her i Esrum og har julehygget med friskbagte koldhævede økoboller (godt nok ikke kun en juleting, da det sker hver anden dag efterhånden, nu hvor det er blevet så nemt, at man kan lave lækre boller uden at skulle ælte dej :-D )... Lige nu en stille stund her ved computeren, mens Storm ser "Skæg med Tal", husbonden spiller et eller andet krigsspil på Ipad'en, og imens Duffy's Rockferry lydbølger ud i rummet...  ;-)

Og forventningsglæden er stor hos vores kære Storm, som glæder sig SÅ meget, til julemanden kommer med gaver i aften! Han elsker brandbiler og har længe snakket om, at julemanden kommer med en brandbil (en "Buh-bah" i Storm-sprog) til ham! Dét, er han bare sikker på, vil ske ;-) Så fra hans kære forældre (nå nej - rettelse, host host); fra julemanden får han så denne fine store træbrandbil, som han selv kan drøne rundt på!

Træ-brandbilen har gode gummihjul, så den er perfekt til indendørs brug (den udendørs vognpark består også i forvejen af intet mindre end 5 forskellige køretøjer, og indendørs er indtil videre kun den højt elskede Wheely Bug-ko, som nu kan få fint selskab)... Og så kan sæde-delen tages af, så der er opbevaringsrum til ekstra legetøj nedenunder :-)
Jeg har været så heldig at finde den brugt til kr. 300,- hvilket er et kup, når den ellers står til nypris mellem kr. 944,- og kr. 1600,-! Så uha, det må da siges at være et kup, som vist ikke kan andet end vække stor glæde hos Storm, er vi sikre på ;-) Derudover får Storm et Djeco vende-huske-spil og en mini indkøbskurv med mini-kolonial-varer til hans legekøkken...

Her lige et par billeder fra "snestormen" d. 9. december, hvor vi kan drømme os tilbage til sneen, som jo desværre er svundet temmeligt meget ind i dag... Glædelig Jul til Jer alle her fra Esrum ;-)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Og har du noget på hjerte, som du liiiiiige må dele? ;-)