mandag den 5. december 2011

I ♥ sne :-)

Juhuuuuu - der sner i Esrum!


Dét er altså skønt! Jeg elsker bare sne - og også når det har været her i lang tid! Sidste vinter var der mange, der bandede sneen langt væk, men jeg elsker sne ligegyldigt, om vi så skal have den længe ;-) Nu bor vi jo heldigvis ikke i en storby, for så er "sneen" jo lige pludselig ikke så sjov i længden, når den har ligget der i ugevis, og man jo så næsten ikke kan kalde den sne, men kaos af grå snask!

Og det går hurtigt! Billederne er taget med et par minutters mellemrum. Og nu, hvor jeg sidder og skriver, er der ved at være snedækket...
1. billede...
Billede taget 1 min. senere...
Og 2 min. efter..
Gad vide, hvornår jeg kan tage det første billede af et snedækket landskab? Tja, det bliver så nok ikke i dag, for nu er det stoppet igen lige så hurtigt, som det begyndte...

Conner 

3 kommentarer:

 1. Misundelse er en grim ting men orkkkkkk hvor vil jeg gerne ha sne!

  Jeg har det som dig, sne er ALDRIG et problem, uanset hvor længe det ligger, vinteren er bare mere hyggelig når den er hvid!!

  SvarSlet
 2. Hej med dig

  Dejligt du kunne bruge min hjælpeguide :) Du må meget gerne linke til den/min blog ved lejlighed.

  Jeg kan dog desværre ikke hjælpe dig med dit spørgsmål vedr. kommentarer, da jeg aldrig selv har haft problemet. Håber du finder ud af det.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Hej igen Mia :-)

  Hvor er det bare sødt af dig at vende tilbage til mig personligt ;-) Og du kan tro, jeg vil straks linke til din hjælpeguide, og din blog har allerede i flere måneder været på min blog roll liste :-)

  Ps.: Ang. mit problem har jeg skrevet til dig inde på hjælpeguiden..

  Smilende bloghilsener,
  Conner

  SvarSlet

Og har du noget på hjerte, som du liiiiiige må dele? ;-)